Publiserte artikler

Møter polakker

Viktig dag for Mathias Berntsen i morgen. Foto: FIVB

Som ventet ble Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen nr. 2 i sin pulje i 2014 Nanjing Youth Olympic Games. Bortsett fra tapet mot puljevinnerne Stoyanovskiy-Yarzutkin fra Russland, har de vunnet alle sine kamper 2-0, senest i går mot Renato-Elioth fra Paraguay (21-19, 21-11). Men siden de ikke tok sett mot russerne, er de ikke et av de to lagene som ble nr. 2 som gikk direkte til andre runde i eliminsajonsspillet. Så for å komme seg videre, må de i første eliminasjonsrunde slå Kmiecik-Macura fra Polen. Dette laget ble nr. 4 i sin pulje, men de var i en sterk pulje, så de norske kan ikke regne med at det blir enkelt å komme seg videre.

Førsterundekampen går kl. 05:00 i morgen tidlig norsk tid, og vinner Mol-Berntsen den, får de Figueroa-Danny fra Puerto Rico som motstandere i andre runde kl. 15:00. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar