Publiserte artikler

U19-semifinalister klare

Den belgiske blokken ble for stor for de finske jentene. Foto: CEV

Puljespillet i jentenes EM U19 i Finland og Estland er nå ferdigspilt. Arrangørlandene fikk det som ventet tøft og endte sist i sine respektive puljer. Det blir dermed ingen flere kamper på dem og de får dele ellevteplassen. Sluttspilt er det også for Nederland og Italia, som tok femteplass i hver sin pulje. Dette må være skuffende ikke minst for Italia, som tok bronse i forrige EM i 2012. Laget som har gjort det best innledningsvis, er sølvvinnerne fra 2012, Serbia, som ikke har tapt et eneste sett. De skal i morgendagens semifinale møte de regjerende mesterne Tyrkia kl. 15:30. I den andre semifinalen spiller Slovenia og Hellas kl. 18:00. Slovenia vant knepent sin pulje foran Tyrkia, mens Hellas bare tapte til Serbia.

Semifinalene spilles i morgen i Tartu i Estland, og det spilles også semifinaler om plassene 5-8. Disse går slik:
Kl. 10:30 Tsjekkia-Belgia
Kl. 13:00 Bulgaria-Russland

Geir Vestbø er norsk dommer i EM, men dommeroppsettet for morgendagen er ikke klart ennå. Du finner resultatene fra EM her. Laola1.tv viser kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar