Publiserte artikler

Jonas Kvalen til Belgia

Jonas Kvalen til Belgia. Foto: Frode Andersen

Det norske landslagets gode spill i vårens EM-kvalifisering har helt tydelig gjort norske landslagsspillere attraktive på overgangsmarkedet utenlands. Etter at Andreas Takvam, Lars Fredrik Tvinde og Mathias Loftesnes har signert med profesjonelle klubber utenlands, står nå Jonas Kvalen for tur til et nytt utenlandsopphold, melder NRK Sogn og Fjordane. For to sesonger siden spilte Jonas profesjonelt i Polen, men en fingerskade gjorde at han dro tilbake til Norge og spill for Førde forrige sesong. Nå har han imidlertid fått kontroll på skaden, og har omskolert seg til diagonalspiller. Men fortsatt ønsker han å satse som opplegger. Om det er som diagonal eller opplegger treneren i belgiske VC Argex Duvel Puurs har hentet ham, vet vi ikke. Uansett havner han i en svært sterk liga og det skal bli interessant å følge Jonas og de andre norske som spiller utenlands.

Les artikkelen i NRK Sogn og Fjordane her.

Kommentarer (1)