Publiserte artikler

Mennene starter i Stare Jablonki

Cindy kom dessverre for sjelden forbi det tyske forsvaret. Foto: FIVB

Etter at kvinnene gjorde ferdig sin kvalifisering i går i Stare Jablonki Grand Slam i Polen, er det i dag mennene som får muligheten til å kvalifisere inn åtte lag i hovedrunden. Bare tjue lag var møtt til gårsdagens tekniske møte, dermed ble det plass i kvalifiseringen også til Iver Andreas Horrem og Geir Eithun, i tillegg til allerede klare Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal. Ranket som nr. 6 slipper Hordvik-Kvamsdal å spille første kvalifiseringsrunde og går direkte til den andre, der de møter Sorokins-Buivids fra Latvia kl. 15:00. Horrem-Eithun må imidlertid vinne to kamper skal de gå inn i hovedrunden, og første hinder på veien er et annet lag fra Latvia, Regza-Abolins. Denne kampen går kl. 13:00. Resultatene finner du her.

Dessverre blir ingen norske med i kvinnenes hovedturnering som starter i dag. Cindy Treland og Vilde Solvoll vant sin førsterundekamp mot hjemmelaget Wloch-Kloda med 2-0 (21-13, 22-20). Men etter et brukbart førstesett mot Bieneck-Großner fra Tyskland, ble det kollaps i det neste og ferdigspilt med 0-2 (16-21, 10-21). Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg skulle bare vinne en kamp mot venniner fra Sverige, Camilla Nilsson og Tadva Yoken. De var ved godt mot etter å ha tatt bronse i en turnering i Sør-Korea, men det fungerte svært dårlig for de norske som måtte se hovedrundeplassen gå til Sverige. 0-2 (9-21, 14-21) var de skuffende sifrene.

Legg igjen en kommentar