Publiserte artikler

BK Tromsø går for gull

BK Tromsø har styrket mennenes elitelag med fem nye spillere før sesongstart, og de regjerende norgesmesterne går dermed for både å forsvare NM-gullet samt sikre seriemesterskapet denne sesongen, kan vi lese i iTromso.no. To av nykommerne er utlendinger. Midtspilleren Matt Thobe har flere sesonger bak seg i Oslo Volley, og er dermed kjent og respektert av de andre elitelagene. Tsjekkeren Jan Potac er derimot mer ukjent, selv om midtspilleren har spilt førstedivisjon for Askim. Av de tre andre nykommerne er landslagsspilleren Jon Arnesen den mest kjente. Etter ferdige studier i Trondheim og spill for NTNUI, valgte han eliteseriespill for BK Tromsø, og han vil helt klart forsterke laget. Opplegger Andreas Dahl-Thorstensen ble i fjor hentet fra Toppvolleygymnaset til de svenske mesterne Falköping. Der ble han imidlertid tredjevalg på oppleggerplassen, og med lite spilletid i Sverige ble det naturlig for ham å reise hjem og spille for moderklubben. Den siste nykommeren, Håvard Loland Råheim, har også gått på TVN, men har ikke vist seg fram i norsk eliteserie før. Stavangergutten dro til college i Canada etter gymnaset, så dette blir da hans første møte med norsk toppvolleyball.

Du kan lese artikkelen i iTromsø her, en artikkel om Jon Arnesen her

Kommentarer (2)