Publiserte artikler

To av tre

Selv ikke slik akrobatikk fra Mathias kunne gi seier mot Russland. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen har så langt vunnet to av sine tre kamper i 2014 Nanjing Youth Olympic Games, altså ungdoms-OL. I går måtte de tåle tap mot et av lagene som opprinnelig kvalifiserte seg fra Europa, russerne Stoyanovskiy-Yarzutkin. Resultatet ble 0-2 (19-21, 16-21). Tidlig i dag var imidlertid de to norske søskenbarna tilbake på vinnersporet og slo Ndayishimiye-Niyongabo fra Burundi med klare 2-0 (21-10, 21-10). Og etter at laget som lå foran Mol-Berntsen på puljetabellen i tillegg til russerne, Mallawa-Siddihaluge fra Sri Lanka, tapte sin kamp i dag mot Mol-Berntsens første motstandere, ligger Mol-Berntsen nå som nr. 2 på tabellen, og har dermed godt håp om å bli en av de to puljetoerne som går direkte til andre eliminasjonsrunde sammen med de seks puljevinnerne og dermed er sikret minst niendeplass.

Men før de kommer så langt, skal det spilles to nye puljekamper. I morgen er det fridag i OL, torsdag kl. 5:00 spiller Mol-Berntsen mot nettopp laget fra Sri Lanka, og fredag kl. 13:00 avslutter de puljekampene mot Renato-Elioth fra Paraguay.

FIVB har hatt et intervju med de norske guttene etter tapet for Russland. Du kan lese det her. FIVBs hjemmeside for turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar