Publiserte artikler

Hubert Wagner Memorial 2014

I morgen starter den tolvte utgaven av den tradisjonelle turneringen Hubert Jerzy Wagner Memorial, turneringen for herrelandslag som arrangeres hvert år til minne om treneren Hubert Jerzy Wagner. Han ledet Polen til VM-gull i 1974 og OL-gull i 1976, noe landet ikke har greid verken før eller senere. Årets turnering skal avvikles i Kraków, og fire lag skal delta i det som vil bli en viktig oppkjøring foran VM som starter i Polen om to uker. De fire lagene som deltar er foruten Polen, Bulgaria, Kina og Russland.

Kampoppsettet ser slik ut:
Lørdag 16. august
Kl. 17:30 Kina – Russland
Kl. 20:30 Polen – Bulgaria
Søndag 17. august
Kl. 17:30 Bulgaria – Russland
Kl. 20:30 Polen – Kina
Mandag 18. august
Kl. 17:30 Kina – Bulgaria
Kl. 20:30 Polen – Russland

Vi kan ellers nevne at Hordaland Volleyballregion hadde en delegasjon til stede på den tilsvarende turneringen i fjor og fikk en flott opplevelse. Du kan lese mer om det her.

Legg igjen en kommentar