Publiserte artikler

Viktige Grand Prix-kamper

Det er stor og viktig aktivitet på alle de tre nivåene i Grand Prix denne helgen. De tolv beste lagene som danner det øverste nivået spiller den siste helgen med puljekamper for å avgjøre hvilke fire lag fra nivået som skal få plass i sluttspillet i tillegg til arrangørlaget Japan og vinneren av final four for nivå 2. De tolv lagene spiller i tre puljer, og disse spiller i Bangkok i Thailand, i Kaliningrad i Russland og på Macao. Dette er den tredje helgen med puljekamper, og det settes opp en sluttabell der de fire beste lagene til slutt får plass i Tokyo. I øyeblikket er det Brasil, Tyrkia, Kina og Serbia som har disse plassene, men mye kan forandres i løpet av de tre kommende dagene.

I de to andre nivåene spilles final four. Det nest øverste nivået spiller semifinaler i morgen, finaler lørdag, og her går kampene i Koszalin, nord i Polen. Semifinalene er satt opp slik: Polen-Belgia og Nederland-Puerto Rico.

Det laveste nivået spiller final four i Samokov i Bulgaria. Semifinalene lørdag er Tsjekkia-Kroatia og Bulgaria-Kasakhstan.

Hjemmesiden til Grand Prix finner du her.

Legg igjen en kommentar