Publiserte artikler

Loftesnes til Tsjekkia

Mathias Loftesnes proff i Tsjekkia. Foto: Frode Andersen

Mathias Loftesnes har avsluttet sin kontrakt med den belgiske klubben Asse-Lennik og melder overgang til en nystartet klubb i den tsjekkiske superligaen, CEZ Karlovarsko, melder NRK Sogn og Fjordane. Klubben blir ledet av den tidligere tsjekkiske landslagsdiagonalen Jakub Novotný. Novotný var til stede da det norske landslaget spilte EM-kvalifisering i Tsjekkia i mai, og han hadde kontakt med flere av de norske landslagsspillerne for å få dem til laget. Mathias har nå slått til på tilbudet og har signert en ettårskontrakt. Novotný har fortsatt kontakt med andre av de norske spillerne, så vi får følge med og se om det blir flere overganger.

CEZ Karlovarsko holder til i Karlovy Vary i Karlovy Vary-, eller Carlsbadregionen, helt vest i Tsjekkia. Seriestart i Tsjekkia er 16. oktober.

Du kan lese meldingen i NRK Sogn og Fjordane her.

Legg igjen en kommentar