Publiserte artikler

Eliminasjonsspill sikret

Bjarte Usken vant dessverre ikke nok baller mot Frankrike. Foto: CEV

Som antydet i går, ville begge de norske lagene som spiller i kvinneklassen i Biel/Bienne Masters få plass i hovedrunden. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg var klare på forhånd, mens Cindy Treland og Janne Pedersen slapp å spille kvalifisering på grunn av at få kvalifiseringslag møtte.

Nå har også trekningen gitt til resultat at minst ett av de to lagene er sikret å gå til eliminasjonsspillet, etter at de havnet i samme firelagspulje. De to andre lagene er Laboreur-Sude fra Tyskland og Goricanec-Hüberli fra Sveits. De norske innleder med innbyrdes oppgjør i morgen kl. 10:00. Du kan følge resultatene her.

Dessverre får ikke de norske jentene selskap av det norske guttelaget i hovedrunden. Etter at Øivind Hordvik og Bjarte Usken hadde knust italienerne Galli-Monduzzi 2-0 (21-8, 21-7) i første runde i kvalifiseringen, røk de ut i andre runde med 0-2 (17-21, 18-21) mot Krou-Rowlandson fra Frankrike, og må reise hjem med en syttendeplass som sluttresultat.

Legg igjen en kommentar