Publiserte artikler

Tvinde blir proff

Lars Fredrik Tvinde blir proff på Kypros. Foto: Frode Andersen

Avisa Firda melder at Førdes og landslagets solide spiller Lars Fredrik Tvinde forlater Førde og blir profesjonell spiller fra høsten. Hans nye klubb blir Pafiakos Syllogos Athlopedion på Kypros, der han i løpet av en åtte måneders kontrakt vil tjene anslagsvis 100.000 kr, samtidig som han bor gratis og får disponere bil. Lars Fredrik blir med dette den andre norske herrelandslagsspilleren som blir profesjonell denne sommeren. Andreas Takvam flytter som kjent til Polen. Du kan lese meldingen i Firda her.

Samtidig som Førde mister en viktig spiller, er det mulig at de allerede har erstatningen klar. Mathias Loftesnes, som sist sesong gjorde det godt i den belgiske toppkluppen Euphony Asse-Lennik, forlenger ikke kontrakten med den belgiske klubben, melder NRK Sogn og Fjordane. Og dersom Mathias ikke finner en utenlandsk klubb han er fornøyd med, er Førde det eneste alternativet. Les her.

Legg igjen en kommentar