Publiserte artikler

Indo blir trener i Japan

Haruya Indo. Foto: TVN

Mangeårig trener på Toppvolley Norge på Sand, Haruya Indo, melder på Linkedin at han blir Head Coach i Sakai Blazers Sports Club. Dette er et stort karrieremessig steg for Indo. Sakai Blazers fra byen Sakai i prefekturet Osaka, er en av toppklubbene på herresiden i Japan. Laget vant i fjor den øverste serien, V.Premier, mens de ble nr. 3 i år, og har flere landslagsspillere i stallen.

Indo har gjort en formidabel innsats for unge norske volleyballspillere siden han tok til som trener på Toppvolleyballgymnaset høsten 2006. I tillegg til de han har trent på TVN, har han også hatt stor suksess med flere av de juniorlandslagene han har hatt ansvaret for gjennom årene. Det er for det meste på guttesiden innendørs han har jobbet mest, men etter at sandhallen kom, har han også utviklet seg på dette området.

Det er derfor ingen tvil om at norsk volleyball generelt og toppvolleyballgymnaset spesielt vil savne Indo når han nå innleder en ny karriere langt øst. Men forhåpentligvis vil vi se ham tilbake i Norge med nye impulser om noen år. Vi ønsker ham lykke til med den nye jobben!

Hjemmesiden til Indos nye klubb finner du her.

Kommentarer (2)