Publiserte artikler

Idrettsskader – diagnostikk og behandling

Vi har fått tilsendt en bokomtale fra Fagbokforlaget. Trener for mennenes elitelag i Koll Volley, professor dr. med. Roald Bahr, er redaktør av boken, en bok som bør være i alle treneres og utøveres bibliotek. Vi viser omtalen her.

Idrettsskader – diagnostikk og behandling
Av Roald Bahr (red.)

I løpet av de siste ti årene har det vært en formidabel utvikling i vår forståelse av idrettsskader – hva de er, hvordan de skal vurderes, og hvordan de skal behandles. Denne boken sammenfatter fremskrittene i en pålitelig, enkel og praktisk veiledning, slik at alle kan bidra til best mulig behandling av den fysisk aktive pasienten. Boken er skrevet og redigert av verdens fremste eksperter på idrettsskader, og den benytter en problembasert tilnærming for å veilede leseren i vurdering og behandling av skader som har oppstått ved fysisk aktivitet.

Idrettsskader – diagnostikk og behandling dekker de ulike kroppsdelene og skiller mellom vanlige og mer sjeldne skader. Boken følger forløpet fra sykehistorie og fysisk undersøkelse til diagnose og behandling, med tydelig og målrettet veiledning i behandling av de vanligste skadene og tilstandene.  Mer enn 500 flotte fargeillustrasjoner bidrar til å forsterke teksten og til å gjøre stoffet tilgjengelig for lesere uten medisinsk bakgrunn.  Bla i et utdrag fra boken.

Boken kan kjøpes i bokhandel eller bestilles direkte fra Fagbokforlagets ordrekontor:  ordre@fagbokforlaget.no

Legg igjen en kommentar