Publiserte artikler

Avansementsmuligheter i Sverige

Mari Aase Hole finner veien gjennom Georgias blokk. Foto: CEV

Norge fikk en viktig seier med 3-0 (25-19, 32-30, 25-15) da laget i kveld slo Georgia i kvinnenes første runde av kvalifiseringen til EM i 2015. Til tross for gårsdagens tap for Latvia har dermed de norske jentene fortsatt gode muligheter til å gå videre til neste runde i kvalifiseringen. Til det kreves imidlertid at laget i morgen slår hjemmelaget Sverige i Halmstad Arena. Svenskene slo i dag Latvia 3-1, og med norsk seier i morgen og forventet gevinst til Latvia, kan tre lag komme på lik poengsum. Dermed vil settforskjellen avgjøre.

Du finner et referat fra kampen på de svenske nettsidene her, en kamp der den norske startoppstillingen var lik gårsdagens, dvs. Sørdal, Steen Knudsen, Haugen Aas, Norveel, Aase Hole, Elvebakk og Bye. I siste sett spilte Cecilie Woie libero med flott resultat. De norske spillerne toppet de fleste statistikkene, se her. Tall fra DataVolley her.

Legg igjen en kommentar