Publiserte artikler

Kvinnelaget i Sverige

Mens mennenes seniorlandslag spiller sine EM-kamper i Ungarn, trenger ikke kvinnelaget reise langt over grensen for å spille første runde i det som forhåpentligvis fører til EM-sluttspill i 2015. Laget er nå på plass i Halmstad i Sverige der Odd Atle Ekerhovd får sin ilddåp som trener for seniorlandslaget. Generalprøven har gått fint med to solide seire over Danmark, så får vi håpe den gode trenden fortsetter når motstanderne blir Latvia, Georgia og Sverige.

Norges kampprogram ser slik ut:
9. mai kl.16:00 Norge-Latvia
10. mai kl. 19:00 Norge-Georgia
11. mai kl. 15:00 Norge-Sverige

Du kan følge live oppdatering av kampene her. Det blir streaming av Sveriges kamper. De ser du her. Les også mer på det svenske forbundets sider her.

Legg igjen en kommentar