Publiserte artikler

Sandvolleyaktivitet

Jan Erik Moen angriper i kvalifisering mot Kina. Foto: FIVB

En del norske lag er i disse dager i aktivitet i to internasjonale turneringer. I Antalya i Tyrkia er det Satellitturnering i CEV-regi. Her skal Henning Kjemperud Olsen og Odd-Tørres Lunde spille kvalifisering i dag, mens Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken er inne i hovedrunden for menn, og Cindy Treland-Janne Pedersen og Irmelin Torsvik Sannarnes-Ane Guro Tveit Hjortland er det samme hos kvinnene. Du kan følge kvalifiseringsresultatene her.

FIVB arrangerer Puerta Vallarte Open i Mexico. Der har Stian Opsahl-Ole Bastian Nordstrand og Christian Helland-Jan Erik Moen spilt kvalifisering. Begge lagene tapte sin første kamp klart og har spilt ferdig. Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal er direktekvalifisert for hovedrunden og starter sine kamper i morgen. Du kan følge dem her.

Kommentarer (1)