Publiserte artikler

Italienske mestere

Macerata kan feire italiensk seriemesterskap. Foto: legavolley.it

Lube Banca Marche Macerata vant i går den fjerde finalekampen i det italienske mesterskapet for menn. Med 3-1 (22-25, 25-22, 25-21, 35-33) mot Sir Safety Perugia i går hadde de dermed vunnet tre kamper mot Perugias ene, og mesterskapet var sikret for Macerata. Kampen gikk i Perugia foran 4.500 tilskuere, og ga volleyball på et ekstremt høyt nivå. Spesielt avslutningen av det fjerde settet var spektakulær med til tider fantastisk feltforsvar på utrolige angrepshandlinger. Perugia hadde mange muligheter til å ta settet etter at Macerata først så ut til å ta en grei settseier. Men til slutt ble det altså Maceratas mange internasjonale stjerner som ordnet settet og mesterskapet. Lagets serbiske midtspiller Podrascanin fikk prisen som MVP.

Det italienske kvinnemesterskapet ble vunnet av Rivervolley Piacenza med 3-0 i kamper over Futura Busto Arsizio. Den siste finalekampen gikk i Busto Arsizio og ble vunnet 3-0 (25-22, 25-11, 25-21). Kampens MVP ble Piacenzas Lucia Bosetti.

Legg igjen en kommentar