Publiserte artikler

Norske seire

Padova kan juble for et sjeldent poeng

Begge de to norske seniorlandslagene som har spilt i dag har vunnet sine kamper. I Padova i Italia var mennene kommet seg etter lang reise, og de hadde også vennet seg til italienernes tempo. Det ga en mye bedre blokk enn dagen før. Dessuten ga taktisk serving med mye flakkeserve store problemer i italienernes angrep. Etter italiensk ledelse i starten, koblet det norske laget grepet og snudde kampen totalt til sin fordel. Med 3-0 (26-24, 25-17, 25-13) har Norge både skaffet seg selvtillit foran neste uke, samt tiltro til egne evner før den siste treningskampen mot Tonazzo Padova, som spilles onsdag.

Norges startoppstilling besto av Morken, Loftesnes, Tvinde, Bjelland, Takvam og Sundfjord. På diagonalen spilte Hylland og Kvalen halve kampen hver. Det ble spilt et ekstrasett som ga trener Scott Olsen mulighet til å teste alle spillerne i stallen.

I Slagenhallen i Tønsberg tok Norge en ny seier mot Danmark, denne gangen med 3-1 (25-17, 23-25, 25-21, 25-16). Du kan lese et dansk referat
her.

Kommentarer (1)