Publiserte artikler

Kvinnene vant, mennene tapte

Andrea Garghella, Padova

De norske seniorlandslagene innendørs er i gang med forberedelsene til EM-kvalifiseringen som skal foregå mot slutten av neste uke. Kvinnene spiller to kamper mot Danmark i Slagenhallen i Tønsberg. Den første kampen var preget av godt norsk angrepsspill som ga en sikker seier med 3-0 (25-22, 25-13, 25-19). Les referat på det danske forbundets sider her.

Mennene er i Padova i Italia der de skal trene og spille tre treningskamper mot Toazzo Padova, overlegen vinner av Serie A2 og dermed nyopprykket til den øverste serien i Italia, A1. Andrea Garghella deltok på det norske lagets samling i Bergen i påsken. Han spiller på Padova, og er en av dem som har bidratt til å få til den norske samlingen i Padova. Det ble ikke så veldig god start for det norske laget, Norge ble tatt litt på sengen av det raske angrepsspillet til Padova. Dessuten gjorde de norske spillerne overraskende mange feil. Norge yppet seg bare i andre sett, ellers var Padova klart best og vant 3-1 (25-15, 24-26,  25-17, 25-17).

Det blir nye kamper i morgen både i Tønsberg og Padova.

Legg igjen en kommentar