Publiserte artikler

Utslått

Morten (t.v.) og Øivind på teknisk møte. Foto: FIVB

I dag startet årets første World Tour-turnering, Fuzhou Open i Kina. Ett norsk herrelag har vært i aksjon, Øivind Kongshavn Hordvik og Morten Kvamsdal. De møtte tyskerne Holler-Schröder i sin første kamp i kvalifiseringen, og dessverre endte med tap og dermed sorti fra turneringen. Resultatet ble 1-2 (21-13, 14-21, 10-15).

Det andre norske paret som var påmeldt opprinnelig i herreklassen, Svein Solhaug og Daniel Bergerud, er likevel ikke med.

Senere i dag får vi se hvor mange av der tre norske lagene som er påmeldt i kvinneklassen som møter, og hvem som blir deres motstandere i kvalifiseringen.

For Øivind og Morten går turen nå videre til Mexico og Puerto Vallare Open, der de er inne i hovedrunden. Shanghai Grand Slam i Kina neste uke står de over, siden de foreløpig bare er på reservelisten.

Hjemmesiden til Fuzho Open er her.

Kommentarer (1)