Publiserte artikler

U20 i Nederland

U20-lagene fra Norge og Nederland. Foto: CEV

Det norske juniorlandslaget for gutter som har kvalifisert seg til andre runde i EM U20 har gjort den siste finpussen i forberedelsene i Nederland. Etter samlinger i Oslo og Bergen, der de blant annet spilte tre treningskamper mot Nyborgs elitelag, dro laget videre til Nederland der trener Haruya Indo hadde avtalt felles treninger og kamper med Nederlands U20-trener, olympiamester Ron Zwerver.

Nederland skal også spille andre runde i EM, men mens Norge skal videre til Romania og starte sin turnering fredag, spiller Nederland sine kamper i Bulgaria. Puljevinnerne kvalifiserer seg til sluttspillet, som går i Tsjekkia og Slovakia i ausgust. Toerne og den beste treerne fra sju andrerundepuljer får også en tredje mulighet til å kvalifisere seg til EM. Norge og Nederland kan dermed risikere å støte på hverandre i mer offisiell sammenheng enn det som var tilfellet i forrige uke. I så fall kan det virke som om Nederland er lengst framme, etter som de vant alle de tre kampene lagene spilte mot hverandre. Du kan lese mer om dette her.

Legg igjen en kommentar