Publiserte artikler

Tre lag klare

Alle de tre lagene som var påmeldt i kvinneklassen i sandvolleyballturneringen Fuzhou Open er klare til start når kvalifiseringen starter ved midnatt norsk tid. Cindy Treland-Janne Pedersen og Vilde Solvoll-Benedicte Maaseide har kamp samtidig, kl. 00:50. Motstandere er henholdsvis Zolnercikova-Jakubsova fra Tsjekkia og Whitaker-MacTavish fra Canada. Kampstart for det tredje norske laget, Janne Kongshavn Hordvik-Victoria Faye Kjølberg er 50 minutter senere, og deres motstandere kommer fra Kasakhstan, Samalikova-Varassova.

For å komme inn i hovedrunden må de norske vinne to kamper, den andre spilles også i morgen. Du kan følge resultatene her.

Været er ellers ikke det beste i Fuzhou for tiden, trolig har de som ligger i trening her hjemme bedre forhold.

Legg igjen en kommentar