Publiserte artikler

Henriksen mester igjen

Slik så det ut da Marienlyst vant i fjor. Lars Ivar er nr. 11

Lars Ivar Henriksen fra Valldal har hatt suksess med den danske klubben han har valgt å spille volleyball for i løpet av sin studietid i Danmark. I kveld sikret klubban, Marienlyst, seg det åttende danske mesterskapet i løpet av ti år da laget vant den femte og avgjørende kampen i sluttspillfinalen mot Gentofte, dette etter å ha ligget under 0-2 i sett og etter å ha vunnet 16-14 i det avgjørende.

Dermed måtte Skjeberggutten Joakim Larsen tåle nok et finaletap mot Marienlyst, det samme skjedde nemlig i fjor. Og Joakim hadde en klart mer sentral rolle på sitt lag i den avgjørende kampen enn Lars Ivar, etter som han står mer og mindre fast på banen, mens Lars Ivar har mer sporadiske innhopp på mesterlaget.

Du kan lese mer om den avgjørende finalekampen her. Statistikk fra kampen finner du her.

Legg igjen en kommentar