Publiserte artikler

Landslagssamling på Sotra

Jonas Kvalen i sving på landslagets trening. Foto: Frode Andersen

Kandidatene til mennenes landslag som skal spille første runde i EM i Ungarn i begynnelsen av mai, har siden fredag vært samlet i Sotra Arena i Straume utenfor Bergen. Under ledelse av landslagstrener Scott Olsen kjøres det stort sett to økter daglig fram til mandag. Da drar spillerne hjem for å holde formen ved like før den endelige troppen drar til Italia for å gjøre den siste finpussen før videre avreise til Ungarn.

Troppen som nå får kjørt seg i Sotra Arena, en hall som ble åpnet i oktober i fjor, og som har en høyde til laveste hindring på 12,5 m, er på i alt 14 mann. Mathias Loftesnes har vært opptatt med å kvalifisere sitt belgiske lag Lennik til europacupen, og vil slutte seg til de andre onsdag. Spillerne som kjemper om å bli en av de tolv som spiller første runde er følgende:

Kåre Helvik Morken, Nyborg
Jon Moberg Jarning, Nyborg
Jonas Kvalen, Førde
Ask Helland-Hansen, Nyborg
Vetle Hylland, Nyborg
Yngve Sundfjord, Nyborg
Audun Hembre, Randaberg
Jon Arnesen, NTNUI
Mathias Loftesnes, Euphony Asse-Lennik (BEL)
Ørjan Siljander, Nyborg
Lars Fredrik Tvinde, Førde
Kristian Mjelde Bjelland, Nyborg
Rune Berg, Randaberg
Lars Magnus Kaasa, Førde
Andreas Takvam, Nyborg

På Nyborgs facebooksider kan du se både bilder og video fra treningene, se her

Legg igjen en kommentar