Publiserte artikler

VM søndag

De norske jentene og Fransk Polynesia. Foto Arvid Wigestrand, TVN

De norske guttene og Kroatia. Foto: Arvid Wigestrand, TVN

Ny rapport fra skole-VM i Portugal fra Arvid Wigestrand.
JENTER
Igjen var kampstart kl 0900 for jentene, denne gang mot French Polynesia. Jentene fra Stillehavet tok kommandoen fra første ball, sterk serve og kontant angrepsspill.. Toppvolley jentene slet I servemottak, og ble mer og mer usikre på egne ferdigheter.Lite fungerte og de lå under 6-16 og tapte til slutt 12–25.
I andre settet fikk Toppvolleyjentene mer kontroll på første ball, og var betydelig mer skjerpet. Ved første tekniske timeout ledet jentene 8-6. Som I tidligere kamper  – mot hardt slående jenter, begynte igjen unøyaktigheter å straffe seg. Andre tekniske timeout var det stillehavsjentene som handde føringen 12-16. Jentene handde ikke ferdigheter til å svare på det konstante presset, og tapte til slutt 18-25.

 

Neste kamp er på tirsdag mot Tyskland, igjen kl 1000 (norsk tid).

GUTTER
Guttene hadde spillefri lørdag , og viste stor spilleglede I dagens kamp mot Kroatia. Første settet begynte litt usikkert, men etter tekniske timeout på stillingen 7-8, ble det to gode perioder med serve som gav en 16-12 ledelse. Mer ro I spillet, og med fortsatt god serving ble settet vunnet 25-16. Andre settet startet med Toppvolleyguttene i førersetet. Mye tekniske feil fra Kroatia førte oss I en 16-10 ledelse. Denne holdt ut settet, som også ble vunnet 25-16. Toppvolley jentene var tilskuere til kampen, og sammen skal de nå på ‘Friendship Night’

Neste kamp er på tirsdag mot Serbia kl 1200 (norsk tid).

Mandag er det spillefri for alle lagene, og arrangøren har lagt opp til sightseeing.

Kommentarer (1)