Publiserte artikler

Mer fra skole-VM

Her er ny reportasje fra Arvid Wigestrand om skole-VM i Portugal:

GUTTER
Guttene hadde ikke kamp lørdag, men benyttet dagen til rolig trening og andre gjøremål. Søndag spiller de mot Kroatia kl 1800.

JENTER
Igjen hadde jentene sin kamp kl 0900, som betyr vekking kl 0600 – for så en rolig treningsøkt.

Mot Chinese Taipei ville jentene mye, men et suverent teknisk asiatisk lag hadde ingen problemer med å vinne mot de større Toppvolleyjentene i to sett (15-25 og 11-25). Sjelden har våre jenter møtt et bedre teknisk lag. Med et stort angrepsrepertoar og god ballkontroll, viste de hvordan teknikk kan erstatte fysikk.

Første settet starter optimistisk med 6-8 til første tekniske timeout, deretter økte de ledelsen sakte men sikkert. Asiatene spiller godt forsvar, samtidig som de omsetter angrepene selv om situasjonene ikke er perfekte. Imponerende repertoar i angrep, og Toppvolley sitt blokkspill blir virkelig satt på prøve. Toppvolley jentene vil mye, prøver sitt beste – men overmakten blir for stor.

I andre settet fortsetter trenden, samtidig som Toppvolley jentene sliter mer ogmer i servemottak. Igjen blir det lite å ‘få’ fra Chinese Taipei, og de vinner til slutt overbevisende 25-11, etter en full sprekk på slutten av settet.

Neste kamp for jentene er søndag kl 1000 (norsk tid) mot French Polynesia.

Legg igjen en kommentar