Publiserte artikler

God start

Ivar Råheim Loland leser 'athletes oath'. Foto: TVN

Arvid Wigestrand har sendt oss denne rapporten etter gårsdagens kamper i skole-VM:

Både jente- og guttelaget vant sine åpningskamper 2-0, hendholdsvis mot Kypros og Bulgaria. I begge kampene var det først og fremst servingen som var den største forskjellen. Angrepsspillet startet litt vaklende for begge lagene, men tok seg betydelig opp i løpet av kampen.

Dagens største norske prestasjonen på åpningsdagen stod kanskje Ivar Råheim Loland  for, da han fikk det ærefulle oppdraget å lese ‘athletes oath’ under åpningssermonien. Av ca 900 utøvere var det en norsk utøver og Toppvolley elev som ble utvalgt. Men korte forberedelser, de fleste på portugisisk, ble til en flott prestasjon.

Mesterskapet forsetter fredag 11.4 med to puljekamper for hvert av lagene. Jentene starter med Bulgaria som i sin kamp tapte klart for en av favorittene – Brasil. (Seier 2-0 til Norge, red.anm.) Senere på dagen blir det kamp mot Brasil kl. 16:00.

Guttene har sin andre puljekamp mot Iran (kl. 12:00) som tapte for Polen i torsdagens kamp. Ettermiddagskampen vil være mot Polen kl. 18:00.

Du finner resultater og streaming av kampene her.

Kommentarer (1)