Publiserte artikler

Brøndby danske mestere

Brøndbyspillerne jubler for pokal og dansk mesterskap. Foto: DVBF

Brøndby fikk revansje fra fjorårets seriefinaletap for Holte og ble tirsdag danske mestere i kvinneklassen etter å ha vunnet 3-2 (25-17, 26-28, 25-23, 21-25, 15-6) i Holtehallen. Demed sto det 3-1 i kamper til Brøndby i finaleserien, og Brøndby kunne igjen juble etter at Holte hadde tatt de to foregående mesterskapene. Det var forøvrig fjerde år på rad de to lagene møttes til finalesluttspill. Du kan lese mer her.

Hos de danske mennene pågår finalen fortsatt. Og også her er det to gjengangere som holder på med de avgjørende kampene, i det både Marienlyst og Gentofte har vært oppe i denne situasjonen flere ganger, senest i fjorårets finale var det de to som møttes, den gang med Marienlyst som vinner. Og etter at Marienlyst i går utlignet til 2-2 i kamper med 3-2 (25-18, 24-26, 25-21, 21-25, 15-7) på bortebane i Kildeskovshallen i Gentofte, må det spilles femte og avgjørende kamp i Odense kommende tirsdag. En nordmann vil bli dansk mester uansett vinner her. Lars Ivar Henriksen og Joakim Larsen står på hver sin side av nettet, men mens Joakim ble toppscorer i gårsdagens kamp med 18 poeng og er sentral spiller hos Gentofte, blir det mer sporadiske innhopp for Lars Ivar hos Marienlyst. Du kan lese mer om gårsdagens finalekamp her.

Legg igjen en kommentar