Publiserte artikler

Til skole-VM

Bola-Bola er skole-VMs maskot

Vi har sakset følgende fra Toppvolley Norges hjemmesider:
Toppvolley skal delta på World Schools Volleyball Championship 2014 som foregår i Portugal i tidsrommet 9.4 – 17.4. Puljekampene skal spilles i Espinho (jenter) og Santa Maria da Feira (gutter).

Mesterskapet arrangeres annethvert år, og årets utgave samler 28 guttelag og 31 jentelag med representasjon fra 31 land, og ca 900 deltakere/ledere/dommere skal akkrediteres. Toppvolleydelegasjonen vil bestå av 29 personer, og avreisen skjer allerede tirsdag 8.4.

Guttelaget er kommet i puljespill med Polen, Iran og Bulgaria, og første puljekamp starter torsdag 10.4 mot Bulgaria. Jentene er i pulje med Brasil, Bulgaria og Kypros, og har også sin første puljekamp torsdag 10.4 mot Kypros.

Dette er helt klart det største arrangementet Toppvolley har deltatt på, både i varighet og i antall deltakere. Toppvolley ønsker med dette å gi sine lovende 1. klassinger mesterskapserfaring, samt inspirere dem til fortsatt mye og god trening. I tillegg vi dette være en god anledning for å knytte nye bekjentskap og mulige samarbeidspartnere for Toppvolley.

Med som norske dommere har vi invitert Lars Rydland og Jan-Gunnar Belsby.

Mesterskapets hjemmesider finner dere her.

Legg igjen en kommentar