Publiserte artikler

Italiener til Nyborg

Andrea Garghella

I uken før palmehelgen får Nyborg besøk av Andrea Garghella, spiller på Padova, laget som vant serie A2 og rykket direkte opp til neste sesongs A1. Under besøket skal han først og fremst instruere unge Nyborgspillere i alderen 15-19 år, men han vil trolig også være med Nyborgs elitelag når de møter U20-landslaget til treningskamper, og landslagstrener Scott Olsen tar sikte på å få ham med og bidra på trenersiden i noen av treningsøktene til seniorlandslaget, som starter sin landslagssamling neste helg. Muligens får også Rossvoll besøk av ham.

Grunnen til at Garghella kommer nettopp til Nyborg, er et bekjentskap som ble gjort for noen år siden da Nyborg var på treningsleir i Italia. Et av lagene de møtte var nettopp Padova, og Garghella viste seg å være en svært åpen og trivelig person. Siden den gang har flere av Nyborgspillerne beholdt kontakten med ham gjennom sosiale media, og han følger nøye med hvordan Nyborg gjør det i serie og cup. I tillegg har Scott Olsen truffet ham flere ganger når han har hatt med juniorlag til turneringer i Italia og videreutviklet bekjentskapet. Det har altså nå resultert i at Garghella kommer til Nyborg etter invitasjon fra Scott.

Det italienske nettstedet volleyball.it har også fått med seg at Garghella skal besøke Nyborg, les her.

Kommentarer (1)