Publiserte artikler

Overraskelse i e-cup

Christina Bauer var beste blokker i finalen med fem. Foto: CEV

Tre finaler i europacupen ble avgjort i går. To av dem endte mer og mindre som forventet, men i den tredje gikk det laget som hadde det dårligste utgangspunktet før finalen av med seieren. På bortebane mot Guberniya Nizhniy Novgorod hadde nemlig Paris Volley tapt 0-3.  Men i den avgjørende finalekampen i Salle Charpy – Stade Charlety i Paris vant de først 3-1 (25-23, 23-25, 25-21, 25-19). Dermed sto det 3-3 i poeng mellom de to lagene og det hele måtte avgjøres i et golden set. Dette vant Paris Volley 3-1 og overraskelsen var et faktum. Marko Ivovic hos Paris fikk prisen som kampens MVP. Du kan lese mer her.

De to andre finalene i går ble begge arrangert i Burhan Felek Voleybol Salonu i Istanbul, hallen var fullsatt med 6.500 tilskuere, og i begge finalene var hjemmelaget Fenerbahçe. Tilskuerne fikk også full valuta for inngangsbilletten, etter som Fenerbahçe Grundig Istanbul først vant Challenge Cup for menn, mens Fenerbahçe SK. Istanbul, med norsk-franske Christina Bauer på laget, rett etter vant CEV-cupen for kvinner. Resultatene i de to kampene, med resultatet fra første kamp i parentes:
Fenerbahçe Grundig Istanbul – Andreoli Latina 3-0 (25-22, 25-19, 25-17) (2-3, 4-2 i poeng). Ivan Miljkovic ble MVP.
Fenerbahçe SK. Istanbul – Uralochka-NTMK Ekaterinburg 3-0 (25-11, 28-26, 25-22) (3-2, 5-1 i poeng). Yeon-Koung Kim ble MVP.

Du kan lese mer om herrekampen her, kvinnekampen her.

Sesongens siste finale, i Challenge Cup for kvinner, spiles også i Istanbul. Den går i dag kl. 18:00 mellom Besiktas Istanbul og Zarechie Odintsovo. Du kan følge kampen på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar