Publiserte artikler

Velger NCC

Med seieren over Førde i NM-finalen i januar, sikret BK Tromsø seg plass både i CEVs Challenge Cup og i NEVZA Club Championship, NCC, det nordiske klubbmesterskapet. I Nordlys kan vi lese at BK Tromsø trolig velger bort europacupalternativet, men at styret har vedtatt å melde på laget til NCC. Grunnen til at klubben sannsynligvis ikke vil plusse på med deltakelse i europacupen, er den usikkerheten som ligger i økonomien. Laget må regne med å gå inn i første runde og kan være uheldig og trekke et lag langt øst i Europa, som for eksempel Nyborg gjorde for to sesonger siden da de havnet i Ufa i Russland, og ikke minst Førde sist høst da de trakk Fakel Novy Urengoy fra langt nord-øst i Sibir.

Den økonomiske risikoen gjør dermed at BK trolig ikke melder seg på til europacupen. Lagets fokus nå går til helgens to kamper mot motstanderne fra NM. Førde kommer til Tromsø for å spille kamp både i dag og i morgen. Og det er viktige kamper, med et eller to Førdetap, kan Randaberg passere Førde, mens BK Tromsø har siktet innstilt på fjerdeplass på tabellen, en plass Koll har i skrivende stund.

Du kan lese artikkelen i Nordlys her.

Legg igjen en kommentar