Publiserte artikler

Finalistene

Det ble forhåndsfavorittene som sikret seg plassene i morgendagens finale da semifinalene i Champions League ble spilt i dag. I det helrussiske oppgjøret mellom Belogorie Belgorod og Zenit Kazan, var det de første som åpnet best og tok det første settet. Og selv om Kazan slo tilbake, viste Belgorod seg sterkest og vant 3-1 (25-19, 22-25, 25-18, 25-17). Belgorods midtspiller Muserskiy ble nok en gang toppscorer med 17 poeng.

I den andre semifinalen var det selvsagt stor jubel da hjemmelaget Halkbank Ankara med de tidligere Trentinospillerne Raphael, Juantorena, Kazlyski og Djuric i spissen sørget for finaleplass med 3-0 (25-21, 25-19, 25-19) over polske Jastrzebski Wegiel.

Sju tusen tilskuere overvar semifinalene i Baskent Sporthall. Du finner mer om kampene med oversikt fra DataVolley her. Bronsefinalen spilles i morgen kl. 13:00, finalen kl. 16:00. Begge kampene streames på laola1.tv.

Kommentarer (1)