Publiserte artikler

Mennenes final four

I helgen skal det avgjøres hvilket lag som vinner mennenes 2014 CEV DenizBank Volleyball Champions League, den mest prestisjetunge av europacupene. To russiske, et polsk og et tyrkisk lag skal da møtes i Ankara Baskent Volleyball Hall i Tyrkias hovedstad Ankara og spille to semifinaler i morgen før bronsefinalen og finalen avgjør rekkefølgen mellom dem søndag. Det kan ikke bli helrussisk finale, for de to russiske møtes i den første semifinalen. Kampoppsetter ser slik ut:
Lørdag 22. mars kl. 13:00 Belogorie Belgorod-Zenit Kazan
Lørdag 22. mars kl. 16:00 Jastrzebski Wegiel-Halkbank Ankara
Søndag 23. mars kl. 13:00 Bronsefinale
Søndag 23. mars kl. 16:00 Finale

Du kan lese mer om final four her. Turneringens offisielle nettside finner du her. Og laola1.tv streamer alle fire kamper, se her.

Legg igjen en kommentar