Publiserte artikler

Årets sportsevenement

Slik så Parken ut da finalen ble spilt. Foto: DVBF

Vi har tidligere meldt at Aarhus fikk heder og ære for sitt arrangement av kvartfinalene i EM i volleyball sist høst. Nå har også København fått fortjent oppmerksomhet for EMs avlsutning i Idrætsparken. På noen få timer ble Danmarks nasjonalstadion i fotball omdannet til en volleyballhall der tilhengere fra 37 land jublet på tribunen eller minglet i fansonen mellom kampene de to dagene semifinalene og finalene ble spilt 28. og 29. september. For dette tildelte i går Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen prisen for Årets sportevent 2013 i København til EM ved Erik Jacobsen, formann i Dansk Volleyball Forbund og sportsjef Mikael Trolle.

Du kan lese mer om tildelingen her.

Kommentarer (1)