Publiserte artikler

Final four

Trenerne og kapteinene på de fire lagene i Baku. Foto: CEV

Denne helgen skal fire kvinnelag avgjøre hvilket som er det beste i Europa i sesongen 2013-2014. Da spilles nemlig sluttspillet i CEV DenizBank Volleyball Champions League, som er det offisielle navnet. Sluttspillet går i Crystal Hall i Aserbajdsjans hovedstad Baku, og vinneren vil i tillegg til heder og ære få en plass i VM for klubblag, et mesterskap som skal avvikles i Zürich 7.-11. mai.

Laget som vant klubb-VM og Champions League i fjor, VakifBank Istanbul, har mulighet til å gjenta bedriften i år. Laget regnes fortsatt som verdens beste, men i semifinalen vil de få hard konkurranse fra samme by, Eczacibasi Vitra Istanbul. Den andre semifinalen går mellom arrangørlaget Rabita Baku og Dynamo Kazan fra Russland.

Både semifinalene og finalene vil bli vist direkte på laola1.tv. Noen internasjonale TV-kanaler sender også, du kan se her om du har en av dem. Kampene spilles slik, norsk tid:
Lørdag 15. mars kl. 13:00 VakifBank Istanbul – Eczacibasi Vitra Istanbul
Lørdag 15. mars kl. 16:00 Dynamo Kazan – Rabita Baku
Søndag 16. mars kl. 13:00 Bronsefinale
Søndag 16. mars kl. 16:00 Finale

Det vil også være live oppdatering av resultatene hos CEV, se her.

Legg igjen en kommentar