Publiserte artikler

VM-klare lag

Afrika er nå ferdig med sine kvalifiseringsturneringer til VM. Dermed gjenstår bare kvalifiseringsturneringene i NORCECA (Nord-Amerika, Sentral-Amerika og Karibien) før alle VM-puljene er fylt opp. I mennenes Afrika-kvalifisering vant Tunisia, Egypt og Kamerun hver sin pulje og tok de tre Afrikaplassene. Som høyest rankete Afrikalag går Tunisia inn i puljen med Brasil, Tyskland, Sør-Korea, Finland og det nest høyest rankete laget fra NORCECA. Nr. 2 Egypt havner i puljen med Russland, Bulgaria, Kina og NORCECA 2 og 5, og Kamerun havner sammen med Polen, Argentina, Serbia, Australia og Venezuela.

Hos kvinnene var det to plasser på spill for Afrika. Disse gikk til Kamerun og Tunisia. Kamerun skal da innledningsvis konkurrere mot Brasil, Serbia, Tyrkia, Bulgaria og NORCECA 4, mens Tunisias motstandere i innledningspuljen blir Italia, Tyskland, Argentina, Kroatia og NORCECA 2.

VMs hjemmesider med mer informasjon finner du her for mennene og her for kvinnene.

Legg igjen en kommentar