Publiserte artikler

Montreuxlagene klare

Det er nå klart hvilke lag som skal delta i den 29. utgaven av Montreux Volley Masters. Denne eksklusive turneringen for kvinnelandslag skal i år gå i dagene 27. mai-1. juni, og arrangørene har greid å få med seg landene som i øyeblikket er nr. 1, 2, 3, 5, 6, 8 og 9 på verdensrankingen, nemlig i rekkefølge Brasil, USA, Japan, Kina, Russland, Den Dominikanske Republikk og Tyskland. Vertslandet Sveits blir det siste landet, likevel blir turneringen den sterkeste som har vært avviklet..

Innledningsvis er turneringen delt opp i to puljer der alle møter alle i puljen. Deretter er det semifinaler og finaler for alle plasseringer. Innledningspuljene ser slik ut:
Pulje A
Brasil
Kina
Russland
Sveits
Pulje B
USA
Japan
Den Dominikanske Republikk
Tyskland

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar