Publiserte artikler

Italiensk cup

Denne helgen skal de beste italienske herrelagene kåre cupmesteren for 2014. Det skjer i et final four-arrangement i PalaDozza i Bologna. Der deltar de fire lagene som vant hver sin kvartfinale i slutten av januar. I Italia blir cupmesteren funnet blant de åtte lagene i Serie A1 som ligger øverst på tabellen når halve serien er unnagjort. Nr. 1 møter nr. 8, nr. 2 møter nr. 7, osv. Alle kvartfinalene ble vunnet 3-0, men når semifinalene spilles i dag, kan vi nok regne med noen jevnere oppgjør.
Semifinalene spilles slik:
Kl. 16:00 Cucine Lube Banca Marche Macerata – Sir Safety Perugia
Kl. 18:30 Copra Elior Piacenza – Diatec Trentino

Finalen går i morgen kl. 17:30, og alle kampene vises direkte på Rai Sport 1, for de som skulle ta inn den kanalen.

Det kåres egne cupvinnere i Serie A2, og finalen her ble spilt i januar med Padova som vinner.

Legg igjen en kommentar