Publiserte artikler

FIVB ombestemmer seg

FIVB melder at regelen om at blokkberøring ikke skal telle som slag i sandvolleyball, likevel ikke vil bli testet i World Tour denne sesongen. Regelen vil bli testet, men bare i VM U23 og i VM U21. Disse konkurransene går i henholdsvis Myslowice i Polen 10.-15. juni og i Larnaca på Kypros 22.-27. juli.

FIVB gjør også en annen endring i testingen av nye regler. Regelen om å tillate førsteberøring med fingerslag vil bli testet i VM U17 i Acapulco i Mexico 15.-20. juli, og i VM U19 i Porto i Portugal 29. juli-3. august.

En tredje test vil bli foretatt i de fire verdensmesterskapene i de yngre årsklassene, samt i førsterundeturneringene i Continental Cup. Denne testen går på å tillate trener å sitte bak spilleområdet og la dem ha kontakt med spillerne i visse sammenhenger: ved oppvarming, ved time out og ved teknisk time out.

Du kan lese meldingen fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar