Publiserte artikler

Fjerde Wagnerlag klart

Det er nå klart hvilket lag som blir det siste til å fylle opp Hubert Wagner Memorial, minneturneringen etter mannen som var Polens trener da herrelaget vant OL i 1976. Fra før var Polen, Russland og Bulgaria klare for turneringen, som i år spilles 16.-18. august, nå er det offentliggjort at Kina blir det siste laget. Det er ennå ikke klart hvor turneringen skal gå i år.

Vi har fått denne meldingen fra Darek Marszalek i SportTeamConnect:
XII WAGNER MEMORIAL – 16-18.08.2014
Utmerket mulighet til å kombinere treningsleir, kurs, seminar og/eller studietur med toppvolleyball på nær hold..! I de siste årene var flere norske grupper med, nå er det deres tur..! – les mer her

Herrelandslag fra Russland, Bulgaria, Kina og vertsland – Polen betrakter denne turneringen som en general prøve før VM-sluttspill i september. I kommende dager får vi vite hvilken av polske byer får tildelt årets arrangement.
Kontakte oss snarest her..!

Legg igjen en kommentar