Publiserte artikler

Ny trener

Marco Bonitta

Det italienske kvinnelandslaget har fått nygammel trener. Marco Bonitta trente laget i perioden 2001 til 2006, og i løpet av den tiden ledet han laget i 255 kamper, med 169 seire som resultat. Den største prestasjonen var da Italia vant VM i 2002 i Tyskland. Etter at han sluttet som trener for seniorene, har han blant annet trent Polens kvinner, men han måtte gå fra den jobben da laget ble nr. 9 i OL i 2012. Han har siden trent Italias juniormenn med EM-gull i 2012 som resultat og trener nå herrelaget til Ravenna i serie A1, en jobb som vil bli avsluttet etter sesongen.

Bonitta etterfølger den tidligere treneren for Italias juniorkvinner, Marco Mencarelli. Han ble tilsatt i fjor. Det er ventet at Bonetti får en kontrakt til over OL i 2016. Den første store begivenheten for hans del vil bli trekningen til VM på hjemmebane. Trekningen skal foretas i Parma kommende mandag. Du kan lese mer om tilsettingen av Bonetti her.

Legg igjen en kommentar