Publiserte artikler

Europacupfinalistene

Det blir dessverre ingen finale i CEVs Challenge Cup på Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes og deres lag Impel Wroclaw. De kjempet tappert, men falt på målstreken da de ledet 2-1 i sett borte mot Besiktas Istanbul. Etter at Besiktas hadde vunnet kampen i Worclaw med 3-1, måtte Impel Wroclaw også vinne minst 3-1 i returkampen. Men da Besiktas tok det fjerde settet var det avgjort, selv om Wroclaw vant det femte. Settsifrene i Istanbul ble 27-25, 20-25, 21-25, 25-22, 9-15. Besiktas motstandere i finalen blir Zarechie Odintsovo fra Russland, der den første kampen spilles torsdag. Du kan lese mer om kampen her.

Mennenes finale spilles mellom Andreoli Latina og Fenerbahçe Grundig Istanbul. Også her ble det knepent i gårsdagens semifinale. Etter at Latina hadde vunnet hjemme 3-0, hadde Istanbul BBSK muligheten til å sikre et golden set da de ledet 2-1. Men Latina tok det fjerde, og dermed var det gjort. Settsifre: 34-36, 25-16, 25-21, 19-25, 15-13.

I CEV-cupen spilles finalene slik:
Kvinner
Uralochka-NTMK Ekaterinburg – Fenerbahçe SK. Istanbul
Menn
Guberniya Nizhniy  Novgorod – Paris Volley
Paris gikk videre etter å ha vunnet golden set på bortebane, mens Novgorod vant begge sine kamper 3-2. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar