Publiserte artikler

E-cupsemi

Da har de to europacupene som ikke har final four-avslutning nådd fram til semifinalene. Dette gjelder altså CEV-cupen og Challenge Cup. Semifinalene og finalene avvikles her som de foregående rundene med best av to kamper, og om det står likt i poeng etter to kamper, spilles et golden set til 15 poeng. Det spilles i alt åtte kamper i dag og i morgen, og to av disse har norske innslag. Vår internasjonale dommer Tim Kaaber er i Paris og skal være andredommer når hjemmelaget Paris Volley møter Tomis Constanta fra Romania i mennenes CEV-cup.

Det andre norske innslaget er i kvinnenes Challenge Cup der polske Impel Wrocław, som trenes av Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes, i morgen tar mot Besiktas Istanbul. Wrocławs oppladning er kanskje ikke den beste etter som de i går ble slått ut i kvartfinalen i den polske cupen av Tauron Banimex MKS Dąbrowa Górnicza. Górnicza vant sin hjemmekamp 3-1 mens Wrocław i går vant 3-2. Dermed ble det totalt 4 poeng på Górnicza mens Wrocław fikk 3.

De øvrige kampene i de to europacupene spilles slik:
CEV-cupen
Menn
26. februar: Guberniya Nizhniy  Novgorord (RUS)- PGE Skra Belchatow (POL)
Kvinner
25. februar: Fenerbahce SK. Istanbul (TUR) – Azeryol Baku (AZE)
25. februar: Uralochka-NTMK Ekaterinburg – Dresdner SC (GER)
Challenge Cup
Menn
26. februar: Andreoli Latina (ITA) – Istanbul BBSK (TUR)
26. februar: Nantes Rezé Métropole (FRA) – Fenerbahçe Grundig Istanbul (TUR)
Kvinner
25. februar: Zarechie Odintsovo (RUS) – ASPTT Mulhouse (FRA)

Du finner live score fra kampene på CEVs hjemmeside her. En del av kampene i CEV-cupen vil bli vist på laola1.tv, se her.

Legg igjen en kommentar