Publiserte artikler

Småplukk

Ny spiller i Trentino: Kay Van Dijk

Det italienske serie A1-laget Diatec Trentino har slitt svært etter at klubbens to førstevalg på diagonalplassen har måttet ta pause på grunn av skade. Spesielt er bulgareren Tsvetan Sokolov sårt savnet, og hans erstatter Szabo røk akillesen, så han har heller ikke kunnet spille. Dermed har Trentino vært i fritt fall på tabellen. Klubben har nå hentet inn en erstatter, den 215 cm høye nederlenderen Kay Van Dijk, født i 1984. Han har spilt i Russland for Yaroslavich Yaroslavl denne sesongen, men har hatt problemer med å tilpasse seg. Les her.

Joshua Walker er en spretten spiller fra Hawaii som Nyborg møtte i NCC-sluttspillet for noen uker siden. Han spilte da for Marienlyst og var en vanskelig mann å stoppe på kanten. Han deler nå sine erfaringer i å være utenlandsk spiller med leserne av World of Volley. Les her.

I dag kan den italienske spilleren av bulgarsk avstamming Hristan Zlatanov oppnå å ha scoret 9000 poeng i den italienske serien, sluttspillet eller cupen, når laget hans, Copra Elior Piacenza, møter Andreoli Latina til seriekamp. Han mangler bare to poeng på å nå dette smått utrolige tallet, og etter som han vanligvis spiller fast på laget, er det god grunn til å tro at han når denne milepelen. I så fall har han lovet å spandere middag på lagkameratene. Les her.

Legg igjen en kommentar