Publiserte artikler

Ural Ufa sliter

Laget som slo ut Nyborg fra europacupen forrige sesong og siden gikk til finalen, russiske Ural Ufa, er i store økonomiske vanskeligheter. Spillerne og trenerne har ikke fått lønn på fire måneder, så nå har de skrevet brev til presidenten i Basjkortostan, den russiske republikken Ufa er hovedstad i. I brevet ber de om hjelp til å løse de økonomiskke problemene klubben er i. Om det ikke kommer penger til lønninger, regner ikke Ural Ufa med å stille til kamp mot Dynamo Moskva 5. mars.

Selv om laget mistet mange profiler etter forrige sesong, som Vissotto, Spiridonov, Falasca, Verbov og Kazakov, har det kommet til nye internasjonale spillere, som serberen Nicola Kovacevic og tyskeren Björn Andrae. Så laget henger likevel brukbart med i den russiske toppserien. For øyeblikket er de nr. 9 av 16.

Legg igjen en kommentar