Publiserte artikler

Dansk grunnserie

I Danmark har eliteserielagene spilt ferdig grunnserien, så nå starter den avgjørende kampen om å bli danske mestere. Åtte lag har deltatt i serien i hver klasse. De har møtt hverandre to ganger, og etter ferdigspilt grunnserie med 14 kamper hver, går de to beste direkte til sluttspillets semifinale, mens nr. 3 møter nr. 6 og nr. 4 nr. 5 i kvartfinaler. Kvartfinalene spilles best av tre kamper, mens semifinalene og finalen spilles best av fem. Bronsefinalen spilles borte-hjemme med et eventuelt golden set til 25 poeng.

I kvinneklassen ble Brøndby best i grunnserien foran Holte, mens Marienlyst seiret hos mennene foran Middelfart. Disse lagene går da direkte til semifinalene. Kvartfinalene, som starter til helgen, spilles slik:
Kvinner
Fortuna Odense – Aarhus (vinneren møter Holte)
Lyngby – Frederiksberg (vinneren møter Brøndby)
Menn
Gentofte – Hvidovre (vinneren møter Middelfart)
Randers Novo – Holte (vinneren møter Marienlyst)

Legg igjen en kommentar