Publiserte artikler

Cupvinnere

De spanske cupvinnerne med kongepokalen. Foto: rfevb.com

Europa har fått et par cupvinnere i løpet av helgen.

I Spania vant Unicaja Almería cupfinalen for menn over Ushuaïa Ibiza Vóley med 3-0 (25-20, 25-23, 25-22) etter en noe overraskende semifinaleseier over CAI Voleibol Teruel med 3-1. Det er niende gangen den andalusiske klubben vinner Copa del Rey, kongepokalen. Midspilleren Pablo Bugallo ble kåret til MVP, men brasilianeren Guilherme Hage bidro også sterkt til seieren med 22 poeng og 63% kill i angrep.

I Serbia snudde kvinnene til Røde Stjerne Beograd en dårlig trend og slo Partizan Vizura Beograd 3-2 (21:25, 25:22, 25:13, 17:25, 15:13) i cupfinalen. Resultatet kom etter at de hadde tapt tre ganger for samme laget denne sesongen, i tillegg til at treneren ble sparket i forrige uke.

Legg igjen en kommentar