Publiserte artikler

Hvem får semifinaleplass?

I dag og de kommende to dagene skal det avgjøres hvem som får spille semifinaler i europacupene. I Champions League spilles final four, der skal det finnes tre lag som skal til mennenes sluttspill i Ankara, der Halkbank er vertskap, og til kvinnenes final four hos Rabita Baku. De tre kampene som nå gjenstår i hver klasse, og som vil avgjøre sluttspillplassene, er følgende, med resultatet fra første kamp i parentes:
Kvinner
11. februar: Dynamo Kazan-Volero Zürich (3-1)
12. februar: RC Cannes-VakifBank Istanbul (1-3)
13. februar: Eczacibasi VitrA Istanbul-Omichka Omsk Region (3-1)
Menn
11. februar: Asseco Resovia Rzseszow-Jastrzebski Wegiel (0-3)
12. februar: Zenit Kazan-Copra Elior Piacenza (3-0)
13. februar: Diatec Trentino-Belogorie Belgorod (0-3)

Alle kampene vises på laola1.tv, se her. Noen av kampene i CEV-cupen vil også bli sendt.

I CEV-cupen og Challenge Cup spilles ikke final four. Her spilles både semifinalene og finalen med borte- og hjemmekamper som ellers i utslagskampene. Norge er fortsatt representert i Challenge Cup med spilleren Mathias Loftesnes på Euphony Asse-Lennik, forhåpentligvis skadefri, og med trenerne Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes hos Impel Wroclaw.

De avgjørende kampene deres går slik:
12. oktober kl. 18:00 Impel Wroclav-SF Paris Saint Cloud (2-3)
13. oktober kl. 16:00 Istanbul BBSK-Euphony Asse-Lennik (2-3)

Resultatene fra kampene i CEV-cupen og Challenge Cup finner du henholdsvis her og her.

Legg igjen en kommentar