Publiserte artikler

Ingen overraskelser

Alle kampene i Mizunoligaen som ble spilt i går, endte med klare favorittseire med 3-0 i alle de fire kampene som ble spilt. Noen hadde kanskje tippet at mennenes serieleder Koll skulle slå gjestende Randaberg. Men med sikre poengplukkere som Geir Eithun og Morten Kvamsdal borte på sandvolleyballforberedelser på Kanariøyene, ble Randaberg som ventet for sterke. Bare i tredje sett greide Koll å legge litt press på gjestene. Sluttresultatet ble 7-25, 19-25, 23-25. Du kan lese reportasje på Randabergs hjemmeside her.

Også i Førde ble det et jevnt tredjesett da NTNUI var på besøk. Men her rodde vertene i land en ellers sikker seier med 25-16, 25-15, 26-24.

I Bergen hadde Nyborg full kontroll hele kampen mot Kristiansund. Nyborg manglet Øivind K. Hordvik og Andreas Takvam, begge på samme sandvolleyballtur som Kollspillerne. Kristiansund var nok likevel mer svekket etter som de måtte unnvære solide Kjell Arne Gøranson på grunn av sykdom. Det viste spesielt igjen i servemottaket, men Nyborgblokken fikk også lettere for å prioritere. Settsifrene ble 25-13, 25-18, 25-16. Se mer på Nyborgs facebooksider her.

Etter tapet i går kan lederlaget Koll bli forbigått av to lag i dag. Koll har spillefri, mens både Nyborg og Førde, som har ett poeng mindre enn Koll, kan passere med seier mot henholdsvis NTNUI og Kristiansund. Randaberg passerte ellers Tromsø i går og er nå nr. 4 på tabellen. Se tabellen her.

I kvinnenes serie ble det spilt bare en kamp. De nybakte nordiske mesterne fra Stod var i Blindheim og sikret seg tre poeng og tabelltopp ett poeng foran Oslo, som imidlertid kan ta tilbake ledelsen i dag etter at de har møtt Koll, da med en kamp mer spilt enn Stod. Settsifrene i går: 12-25, 11-25, 13-25. Se reportasje i Trønder-Avisa her.

Se ellers poengligaen her.

Legg igjen en kommentar